top of page

Matalan kynnyksen palvelut

Toimiston palvelut  ma-to klo 9-15, pe klo 9-13

 

YHVI:n henkilökunta tarjoaa matalan kynnyksen palveluita maksutta toimisto- ja tietotekniikka-asioissa:

 • Tilat ja tilavaraukset Porukkatalolla

 • Digituki

  • Yhvin henkilökunta tarjoaa digitukea toimistolla ma-to  klo. 9 - 15.

  • Digituki on apua ja neuvontaa mm. puhelimen tai tietokoneen käytössä. Varmimmin saat apua sinulle sopivana aikana, kun varaat etukäteen toimistilta ajan.

  • Netin ja älypuhelimen käytön hallinnan myötä pyrimme tukemaan ihmisten omatoimisuutta, elämänhallintaa ja sosiaalisia verkostoja.

 • Tiedotus

 • Yleinen neuvonta ja opastus

 • Kopiokoneen käyttö

Toimistolta voit kysyä apua yhdistyksesi toimintaan tai yksittäisenä henkilönä. 

IT - tuki / nettikahvila

YHVI:n tilat

Yhvillä on Porukkatalon 1. kerroksessa tilat, jotka mahdollistavat kohtaamiset, kokoustamisen ja pienimuotoiset tapahtumat. Tiloista löytyy kaksi kokoushuonetta, joissa molemmissa on kiinteä projektori, valkokangas ja tietokone käytettävissä. Kokoustila Karhussa on lisäksi induktiosilmukka. Yhvillä on myös toimiva keittiö, jossa jäsenyhdistykset voivat keittää kokouskahvit. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee myös talon INVA -WC.

Neulekahvila

Neulekahvila

 

Neulekahvila on vertaistukitoimintaa aidoimmillaan. Kahvilassa pääsee tapaamaan
ihmisiä, rupattelemaan ja viihtymään iloisessa seurassa. Mukaan voi ottaa oman
käsityön tai tulla juttelemaan, juomaan kahvia ja parantamaan maailmaa.

Kahvila on avoin kaikille ja kahvilaa emännöi pirteä vapaaehtoisemme Marjaleena.

Luontoretki

Troppi -hyvinvointiryhmä

Troppi -hyvinvointiryhmässä etsitään ja kokeillaan oman hyvinvoinnin aineksia eli "troppeja" yhdessä muiden kanssa ja itsenäisesti. Teemoja ovat mm. liikunta, kulttuuri, luonto ja arjen hyvät valinnat, kuten uni ja ravitsemus. Ryhmää ohjaavat Reumaliiton kouluttamat vertaisohjaajat, YHVI:llä mainiot vapaaehtoiset Katja ja Tomi. Troppi-hyvinvointiryhmän kesto on 10 kertaa ja ryhmää järjestetään 2024 syksyllä.

YHVI:n INSPIS -luentosarja 2024

Kouvolan Hyvinvointiyhdistykset ry järjestää vuoden 2024 aikana 10 kerrran luentosarjan kevään ja syksyn aikana. Luentojen teemat ja luennoitsijat vaihtelevat, joten seuraa ajankohtaista osiota ja saat tietää kuka on puhumas

Vaikuttajakahvit

Jäsenyhdistyksille ja kuntalaisille tarjotaan osallisuuden ja vaikuttamisen mahdollisuuksia, kun Yhvi järjestää kaksi kertaa vuoden 2024 aikana Vaikuttajakahvit - tilaisuuden Porukkatalon toisen kerroksen yhteisötilassa. Paikalle on kutsuttu päättäjä/ vaikuttaja, joka kertoo kuulumiset ja vastaa yleisön esittämiin kysymyksiin.

bottom of page