top of page

Kymenlaakson Selkäyhdistys ry

Yhdistys toimii ovat myös yhdistyksen toimialueita ovat Kouvolan lisäksi Kotka, Hamina ja Iitti. Yhdistys on perustettu 1993 ja jäseniä n. 470.

Yhdistys pyrkii toiminnalla lisäämään jäsentensä toimintakykyä ja ennaltaehkäisemään selkäsairauksien syntyä, sekä lisäämään tietoisuutta selkäsairauksista ja niiden hoidosta.

Yhdistys Järjestää erilaisia jumpparyhmiä Kouvolassa, Kuusankoskella ja Myllykoskella. Toimintaa on esitelty erilaisissa tapahtumissa, pidetty luentoja selän terveydestä ja selkäsairauksista.

Yhdistys on selkäongelmaisten etujärjestö ja pyrkii vaikuttamaan paikallisesti viranomaisiin ja muihin yhteistyötahoihin selkäsairauksien hoidon, kuntoutuksen, saatavuuden ja laadun parantamiseksi. Yhdistys kuuluu Kouvolan Vammaisjärjestöjen yhdistys ry:hyn ja Kotkan Vammaisten Yhteisjärjestö ry:hyn.

Yhdistyksen jäsenet tekevät kylpylälomia kotimaassa ja Virossa. Yhdistyksessä pidetään erilaisia ulkoilupäiviä ja selkäilta pidetään kuukausittain Myllykoskella. Jäsenille järjestetään myös ostos-, teatteri-, konsertti- ja balettimatkoja sekä paljon muuta virkistävää toimintaa.

Jäsenetuihin kuuluu Selkäliiton neuvottelemat jäsenedut ja Hyvä Selkä-lehti neljä kertaa vuodessa, lisäksi järjestettyä toimintaa jäsenille. Lisäksi jäsenet saavat tuntuvia etuja tekemistämme matkoista ja retkistä. Kaikki KVY:n ja VYJ:n tarjoamat koulutukset, retket ja tapahtumat ovat jäsenten käytössä.

Sirpa Heikkinen
sirpa.heikkinen2(at)gmail.com
Puh. 0400 950 844

kymenlaaksonselkayhdistys@gmail.com

Suihkutie 37
45100 Kouvola

bottom of page