Jäsenyhdistykset

Kouvolan Korttelikodit ry

Kouvolan Korttelikotiyhdistys ry on yleishyödyllinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka tarjoaa mm. työmahdollisuuksia ja korttelikotitoimintaa eri kävijäkunnille. Yhdistys on rekisteröity helmikuussa 2008.

Korttelikodin ovet ovat avoinna kaikille ja tarkoituksenamme on kehittää ja monipuolistaa korttelikodeilla tapahtuvaa toimintaa paikallisten asukkaiden toiveiden mukaisesti. Tällä hetkellä Korttelikodilla on oma viikko–ohjelma, joka pitää sisällään mm. ulkoilua, bingoa, käsitöitä, ulkopelejä ja sisäpelejä. Tavoitteena on järjestää tarpeen ja toiveiden mukaan erilaisia asiakkaiden tarpeita palvelevia retkiä sekä teemapäiviä, jotka voivat liittyä esimerkiksi hyvinvointiin, kierrätykseen, kasvojen hoitoon, lasten tapahtumiin jne.


Korttelikodin tärkeä tehtävä on tarjota asiakkailleen yhteinen paikka, olohuone tai kahvihuone, jossa voi pistäytyä tai viettää aikaa. Paikalla on aina korttelikodin henkilökuntaa, jolla on aikaa istua, jutella ja juoda seuraksi kuppi kahvia. Korttelikodilla tuoksuu usein vastaleivottu pulla ja ilmapiiri on kodinomainen.

Yhteystiedot

Porukkatalo 2. krs Savonkatu 23, 45100 Kouvola

Puheenjohtaja

Toiminnanjohtaja/ hankevastaava

Tuomas Valtonen

puh. 0400 282 710

tuomas.valtonen@kouvolankorttelikodit.fi


Puheenjohtaja Katja Valkeinen

Kotisivut

Facebook