Lapset ja nuoret

Erityisnuorten ryhmä

Yhvillä toimii joka toinen perjantai kokoontuva erityisnuorten ryhmä. Ryhmä on tarkoitettu vammaisille ja pitkäaikaissairaille nuorille.  Ryhmässä voi harrastaa eri asioita yhdessä toisten nuorten kanssa esim. pelejä, discoa, keilausta, leffoja, shoppailua.... Ryhmän ohjelma suunnitellaan nuorten toivomusten mukaan. Jokaisella kerralla mukana on kaksi ryhmänohjaajaa, jotka ohjaavat illan toimintaa. Mikäli nuori tarvitsee henkilökohtaista apua ja tukea, niin oma avustaja pitää olla mukana.

 

Ryhmänohjaajat tavoittaa ainoastaan ryhmän kokoontumisen aikana

p. 045 278 5295

 

TULE MUKAAN!

UUSIA YSTÄVIÄ JA MUKAVAA TEKEMISTÄ

ARJEN VASTAPAINOKSI!

 

LISÄTIETOJA:

Katja Valkeinen p. 040 744 9439

katja.valkeinen(at)yhvi.fi

Yhvi4_edited_edited.png
ohjain.png

Tapahtumat

Yhvi on järjestänyt erilaisia tapahtumia erityisnuorille ja -lapsille sekä heidän perheilleen.

  • Erkkapop – erityisnuorten tapahtuma syksyllä 2018 ja 2019 –  esiintyjinä ollut mm. räppäri Julius Keisari, katutanssija Riku Silander alias R-I-C ja Kuusankosken kehitysvammaisten bändi ”Ne Liikennevalot”.

  • Tykkimäki Action Park -aamupäivä vain erityislapsille ja heidän sisaruksilleen ja huoltajilleen vuodesta 2017 alkaen.

  • Rajatonta liikettä! – koko perheen seikkailutapahtuma syyskuussa 2017 ja 2018 kaikille lapsiperheille erityisryhmät huomioiden ja yhteistyössä kouvolalaisten liikunta- ja urheiluseurojen kanssa. Jäälauantai erityislapsille ja -nuorille perheineen. Tapahtuman järjestivät KooKoon Jäätaiturit 2017 ja 2018. KVY oli mukana muonittamassa osallistujat.”